Search our Site

+46 73 978 50 01

Vanligaste frågor

Limousine
Forever Transport har sitt säte i Glumslöv och kontor i Malmö. Vi har även garage och konferenscenter i Helsingborg samt ett garage i Malmö. Alla våra fordon är godkända för yrkesmässig persontrafik av bilprovningen och vi innehar trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen. Chaufförerna i företaget har en giltig taxiförarlegitimation. Vi försäkrade hos Svetax och godkända för F-skatt. Vi finns i hela Skåne men erbjuder även körningar i exempelvis Halmstad, Kristianstad, Göteborg och Stockholm. Forever Transport är specialiserade på bröllop, event, företagsevenemang, samt representativ transport.

Partners
Vi är ett företag med ett brett kontaktnät och tillsammans med våra partners i branschen kan vi erbjuda kunder bättre service och kvalité. Tillsammans med våra partners hjälps vi åt med såväl nya som gamla kunder. För att vi och våra partners ska uppnå framgång hittar vi på aktiviteter tillsammans och hjälper varandra med marknadsföring på våra respektive hemsidor. Ring oss så berättar vi mera. Telefon: 073-978 5001 eller e-posta oss på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Limousineföretag vi rekommenderar
MD Limousine Service
CrownLimo
A-classlimo – Ta kontakt med Annelie på A-classlimo för absoluta bästa service. Hon har över 25 års erfarenhet av limousinecervice i Stockholm. Riktigt vass service och fantastiska limousiner i garaget.

Kontakta ossVanligaste frågor

Vår bilpark består av limousiner från Lincoln Town Car Super Stretch Limo!

Swish: 1233587748
Bankgiro: 5986-1302
Kontant direkt till chauffören
Vi bokning av resa betalar man en handpenning på mellan 500 – 1000 :-
 

Ja

Ja

Ja