Search our Site

+46 73 978 50 01

foretagsevent konferens personalfest

Paketlösningar till företag
För företag har vi ett rad olika paketlösningar vi kan erbjuda er.

Har ni ett inplanerat företagsevenemang och känner att ni vill maximera upplevelsen för era kunder eller personalen? Vi finns här redo med våra limousiner för att transportera er under hela dagen och kvällen.

Som företag kan ni ta del av våra paketlösningar där vi står för lokal och utrustning. En perfekt lösning för såväl konferenser och utbildningar som personalfester eller afterworks.

Vi har ett konferenscenter i en nybyggd lokal precis vid Rydebäck Station i Helsingborg, inte alls långt ifrån anslutning till motorväg. I samband vid hyrning av konferenscenter kan ni självklart även boka våra limousiner.

Vid utbildningar, konferenser eller affärsmöten kan vi erbjuda en lösning där vi ansvarar för fika, kaffe och lunch med mera. I vårt konferensrum finns tillgång till projektor och diverse material som behövs för att kunna anordna både större samt mindre sammankomster.

Har du några speciella förslag eller idéer för ditt evenemang? Kontakta oss redan idag så kommer vi fram till en lösning, hos oss är det mesta möjligt.