Search our Site

+46 73 978 50 01

broellop student bal

Unika upplevelser för stora dagar
Du kan hos oss boka en limousine till de flesta tillställningarna. Allt ifrån bröllop, student, möhippa och svensexa till festen eller nattklubben. Vill ni starta igång semestern i första klass? Vi ordnar transporten till flygplatsen. Vi är där för dig när du behöver en limousine och vår service är alltid utefter dina önskemål.

Bröllop
Bröllopsdagen är en fantastisk dag omgiven av glädje, kärlek och förväntningar. Vi är gärna med dig under den stora dagen. När du bokar oss inför din bröllopsdag ser vi till att vara med i bakgrunden under hela dagen. Vi transporterar dig till frisören, sminkningen, vigseln och bröllopsmottagningen. Oavsett vilka stopp som behöver göras, så ser vi till att du anländer i stil och elegans. Eftersom att alla våra limousiner har plats för 8 passagerare, så kan du ta med dig alla brudtärnor under dagen.

Vid bokning till Bröllop är 2 timmar minimum se mer på priser eller hör av dig till oss vid eventuella frågor.

Student & Bal
Stick ut från mängden, anländ till balen eller studentfesten med en limousin. Vi ser till att du och ditt sällskap gör en storslagen entré i en av våra eleganta limousiner. Vid intresse för att boka transport till balen, hör gärna av er innan för prisuppgifter. Priserna varierar nämligen beroende på i vilken stad balen ska hållas.