Search our Site

+46 73 978 50 01

chauffør limousine

Erfarna chaufförer med stor service
Vi känner oss väldigt stolta över våra chaufförer, de besitter en lång erfarenhet inom branschen och vet precis vilken service som krävs för en storslagen upplevelse. Våra chaufförer har under åren fått goda recessioner från våra kunder. Det är för oss en trygghet och en ära att ha så duktiga chaufförer i företaget.

Våra chaufförer anländer i en klassisk stilren klädsel med kostym och hatt. Vid ankomst och avgång ser de även till att röda mattan rullas ut för sällskapet, om så önskas sätts även ett staket upp runt mattan.

Vid resor från och till flygplatser samt hotell, så tar våra chaufförer hand om er bagare. När ni ankommer från en flygresa står vi i ankomsthallen och inväntar er, därefter tar vi ert bagage till bilen.

Vid en körning har våra chaufförer riktlinjer och en policy som de följer. Vi arbetar med tystnadsplikt under färden så att våra kunder ska kunna ha exempelvis affärsmöten utan att behöva fundera på om information sprids ut.

  • Alla chaufförer innehar giltigt taxikort
  • Samtliga fordon är godkända av bilprovningen
  • Yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen
  • Taxiförsäkrade fordon

Om vi kör er till flygplatsen har vi hela tiden koll på just din flight för att kunna uppdatera dig med eventuella förseningar eller annan väsentlig information inför avgången.